نکاتی برای مدیریت و کاهش استرس

ساخت وبلاگ

در دنیایی زندگی می‌کنیم که سرشار از استرس است. سرعت و پیچیدگی زندگی مدرن به‌شدت توانایی ما برای زندگی سالم و کامل در لحظه را زیر سؤال برده است. درحالی‌که استرس به‌نوعی در زندگی هر یک از ما به میزان متفاوت وجود دارد، اما میانگین آن به حدی رسیده که موجب نگرانی شده و انسان‌ها باید برای بقا آن را بررسی کرده و بر آن غلبه نمایند. با توجه به کشمکش‌هایی که در زمینه‌ی کار، خانواده و سایر تعهدات وجود دارد، شما به‌شدت استرس‌زده و مشغول شده‌اید. اما باید زمانی را برای رهاکردن این مسائل کنار بگذارید، وگرنه از نظر ذهنی و فیزیکی آسیب خواهید دید. یادگیری در زمینه‌ی نحوه‌‌ی مدیریت استرس نیاز به تمرین دارد، اما شما می‌توانید آن را انجام دهید.

نکاتی برای مدیریت و کاهش استرس

نکاتی برای مدیریت و کاهش استرس

بهترین راه برای مدیریت استرس، یادگیری استراتژی‌های همراه با سلامت است. می‌توانید کارتان را با تمرین بر روی همین موارد آغاز کنید. یک یا دو مورد از راهکارهای زیر را امتحان کنید تا ببینید که برایتان سازگاری دارد یا خیر. این تکنیک‌ها را تمرین کنید تا هنگام استرسی‌شدن به نوعی عادت برایتان تبدیل شود. تکنیک‌های آزادسازی استرس بر روی آرامش ذهن و بدن تمرکز دارند. راه‌هایی برای آرام‌‎کردن ذهنتان وجود دارد … .

آن را یادداشت کنید: نوشتن درباره‌ی چیزهایی که اذیتتان می‌کند، می‌تواند مفید باشد. روزی ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در مورد رخدادهای استرس‌زای روزانه یادداشت نمایید. این امر باعث می‌شود که علت استرس و میزان استرس احساس‌شده را بهتر درک کنید.

آن را رها کنید: در مواقع نیاز صحبت کنید، بخندید، گریه کنید و خشم خود را بروز دهید. صحبت‌کردن با دوستان، خانواده یا حرفه‌ای‌های این عرصه درباره‌ی احساساتتان، می‌تواند یک راه سالم برای آزادسازی استرس باشد.

کاری را انجام دهید که از آن لذت می‌برید: زمان‌گذاشتن برای کاری که از آن لذت می‌برید، می‌تواند آرامش‌بخش باشد. همچنین می‌توانید از این کار در سایر جنبه‌های زندگی نیز استفاده نمایید. به‌دنبال یک سرگرمی نظیر باغبانی و ایجاد یک مهارت خلاقانه نظیر هنر بروید. سعی کنید چیزهایی که همیشه به بهانه‌ی سایر کارها به تأخیر انداخته‌اید را امتحان کنید.

ورزش کنید: ورزش منظم یکی از بهترین راه‌ها برای مدیریت استرس است. پیاده‌روی می‌تواند یک راه عالی برای شروع باشد. حتی فعالیت‌های روزمره نظیر کارهای خانه نیز می‌تواند باعث کاهش استرس شود. کش‌آوردن بدن نیز می‌تواند از تنش در عضله بکاهد.

استرس و خستگی ناشی از کار روزانه خود را با این دو عمل کم کنید

از تکنیک‌های آرامش‌بخشی استفاده نمایید: تکنیک‌های هوازی، آرامش‌بخشی عضله و یوگا می‌توانند در آزادسازی تنش نقش داشته باشند. تکنیک‌هایی نظیر یوگا و تای‌چی، به‌نوعی ورزش و مدیتیشن را تلفیق می‌کنند. علاوه بر انجام این مهارت‌ها، می‌توانید تکنیک‌های دیگر برای کاهش استرس نظیر ماساژهای آرامش‌بخش یا موسیقی‌درمانی را نیز امتحان کنید.

به‌دنبال تعادل باشید: مهم است که تعادل لازم را میان نیازهای شخصی، کاری و خانوادگی بیابید. این کار آسان نیست، اما در ابتدا سعی کنید که به گذران وقتتان دقت نمایید. شاید کارهایی را انجام می‌دهید که واقعاً لزومی برای انجامشان وجود ندارد.

هدف را درک کنید: درک هدف در زندگی مهم است. بسیاری از افراد از طریق ارتباط با خانواده یا دوستان، شغل، معنویت یا کارهای خیرخواهانه، معنای زندگی را می‌یابند. کاری را انجام دهید که راضی‌تان می‌کند.

خواب کافی داشته باشید: بدن شما برای بازیابی از استرس‌های روزانه نیاز به خواب دارد. اگر نگرانی‌ها مانع خوابیدنتان می‌شوند، یک دفترچه یادداشت یا تلفن همراهتان را کنار تخت داشته باشید و مسائل نگران‌کننده را در آن یادداشت نمایید تا راحت‌تر رهایشان کنید.

عادات سالم اختیار کنید: رژیم غذایی سالمی داشته باشید، مصرف الکل را محدود کنید و سیگار نکشید. سالم‌ماندن بهترین راه برای مقابله با استرس است.

دنبال پشتیبانی باشید: پشتیبانی از طرف خانواده، دوستان و جامعه می‌تواند تأثیر زیادی را در تجربه‌ی استرس داشته باشد. داشتن پشتیبان در زندگی به سالم‌ماندن کمک می‌کند. پشتیبانی یعنی داشتن عشق، اطمینان و توصیه‌ی دیگران. اما پشتیبانی می‌تواند در قالب موارد محکم‌تر نظیر پول و زمان نیز باشد. درخواست کمک سخت است. اما کمک‌خواستن به معنای ضعف شما نیست.

تفکر منفی نداشته باشید: داشتن احساسات منفی می‌تواند شما را وحشت‌زده، ناامن، افسرده یا عصبانی جلوه دهد. همچنین می‌توانید حس فقدان کنترل یا رضایت شخصی را داشته باشید. تفکر منفی می‌تواند همانند یک رخداد واقعی باعث واکنش استرس‌زا در بدن شود. مواجهه با تفکرات منفی و راه مشاهده‌ی آن‌ها می‌تواند باعث کاهش استرس شود.

استرس می تواند به قلب شما صدمه وارد کند ، اما چگونه ؟

دینی ،علمی ،ادبی...
ما را در سایت دینی ،علمی ،ادبی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : kilidara بازدید : 158 تاريخ : جمعه 20 مرداد 1396 ساعت: 7:59